Rengeteg olyan honlap van, ahol a felhasználóbarát kezelés a fontos pont, melyet próbál kielégíteni az adott cég. Azonban van, hogy ilyenkor a tényleges funkció elveszik, és mi sem tudjuk, pontosan mit is kellene csinálni.

Vannak azonban olyan honlapok, melyek a kinézet kifinomultsága mellett, a könnyű kezelhetőséget is sikeresen megoldják, így szinte öröm őket használni.

A Billingo is pontosan egy ilyen honlap.

Funkcióját tekintve, a Billingo egy olyan számlázási platform, mely segítséget ad nekünk minden ezzel felmerülő kérdéssel kapcsolatban. Ahogy a világ is egyre jobban közeledik afelé, hogy szinte mindent interneten keresztül el lehessen intézni, érdemes a cégeknek, vállalkozásoknak, magánvállalkozással rendelkező személyeknek is elindulni a cél felé.

Ehhez a Billingo egy olyan társ, mely biztos nem fog csalódást okozni.

Ideális számlázó KATÁ-soknak

A regisztráció során kiválasztható, hogy cégként, egyéni vállalkozóként, katásként vagy adószámos magánszemélyként szeretnék használni a felületet. Katás előfizetéssel nyomon követhetik kata és alanyi adómentes keretüket, így nem kell amiatt aggódniuk, hogy túllépik az éves bevételi értékhatárt.

Lehetőségük van arra is, hogy partnereiket és termékeiket elmentsék a rendszerben. Míg papíron minden egyes számlára rá kellene írni az információkat, az online a rendszer betölti az adatokat és néhány gombnyomással kész is az elektronikus számla.

Megmenti a vállalkozásokat attól a stressztől is, hogy a számlák időben le legyenek jelentve a NAV felé és elektronikus számlák esetén nincs szükség a számlák helyigényes fizikai tárolására. A könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető program rengeteg idegeskedést és adminisztrációs terhet vesz le a vállunkról.

Ajánlott írások