A Gépközvetítő Kft. 2012-ben alakult, és teljes mértékben magyar vállalkozás. A fiatalos és lendületes csapat legfőképpen a John Deere gépek értékesítésével foglalkozik, de találni fogunk más használt gépeket is, amit a gazda maga választhat ki.

A cég nevéből kiindulva érthető, hogy itt minden mezőgazdasági gép gazdára talál, ahol folytathatja a munkát. Azoknak, akik először csak ismerkedni akarnak a céggel, a gepkozvetito.hu oldal a tökéletes, miközben személyes találkozásra is lehetőség van a kaposvári telephelyükön.

A weboldal szinte webshopként működik. A fenti menüben kategóriára bontva mindent megtalálunk. A gépekre kattintva több szűrési feltételt meg tudunk adni, így a teljesítményt, az állapotot és akár az üzemórát is.

Ha a munkaeszközök menüre megyünk, akkor a gépek mellett hasznos kiegészítőket tudunk megrendelni, ami minden gazdának jól jön a munkához. Ilyenek lehetnek a kamera szettek, és a plusz kések és hengerek. Ugyanígy kérhetünk segítséget az alkatrészek és a gumik beszerzéséhez is.

Finanszírozás is lehetséges

A cég különlegessége, hogy az ügyfelet elkíséri az egész vásárlási procedúrán, a finanszírozáson is. Amennyiben több éven keresztül fizetnénk valamilyen munkagépet, leveszik a vállunkról a terhet. A Gépközvetítő Kft. segít a finanszírozási kérelem összeállításában, a konstrukció kiválasztásában, a szerződések megkötésében és a rengeteg dokumentáció előkészítésében.

Választható fix és változó kamatozás is, ahogy a HUF devizanem mellett kérhetünk EUR alapú finanszírozást. A részletekért írhatunk az ertekesites@gepkozvetito.hu címre, vagy hívhatjuk a +36 30 313 0760-as telefonszámot.

Azok számára, akik eleinte bizonytalanok, a blog menüpontban többféle bejegyzéssel készülnek. Pár kattintással megismerkedhetünk a John Deere modelljeivel, ahogy a mezőgazdaságról is olvashatunk érdekességeket.

Az országos lefedettségű szervizhálózat gondoskodik róla, hogy a problémát szakember oldja meg, de csak és kizárólag kedvező áron. Igen, elmondhatjuk, hogy a Gépközvetítő Kft. minden esetben teljes körű szolgáltatást nyújt.

Ajánlott írások