Annak, hogy mennyire tiszteljük, és szeretjük saját magunkat fontos része az is, hogy mennyire figyelünk oda a lelki egészségünkre. Ha szoktál szorongani, idegeskedni, könnyen előfordulhat, hogy olyan korábbi beidegződéseid vannak, melyek meg tudják akadályozni azt, hogy jól érezd magad a bőrödben, és hogy egészségesen állj önmagadhoz.

A harmoniacentrum.hu weboldal felületén olyan kiegészítő jellegű terápiákat találhatsz, melyek elősegítik a méregtelenítést, a lelki megnyugvást. A különböző kezelések, és terápiák segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy a számodra legideálisabb módon megtaláld a saját lelki békédet.

harmoniacentrum.hu – Az Alternatív terápiák központja

Az oldalt megtekintve láthatjuk, hogy számos módszert kipróbálhatunk, ha egy kis nyugalomra, meditálásra, és befelé fordulásra van szükségünk. A kategóriák alatt, jobb oldalon fel vannak tüntetve a szolgáltatások, melyeket igénybe vehetünk.

A finom érintés, és a különböző masszázsok segítségünkre lehetnek abban az esetben, ha feszültségtől és a stressztől szeretnénk megszabadulni. A masszázs kategóriában kedvünkre válogathatunk a Keleti masszások, a Nyugati masszások, a talpreflexológia, illetve a baba- és kismama masszázs között.

A Theta Healing technikák az agyhullámok, a hit és az érzelemmunka használatával képes fizikai, lelki és spirituális gyógyulást előidézni egy meditációs kezelés alkalmával.

Az intenzív alakformálás mellett a lélekterápiákat is lehetőség van kipróbálni, mely során igénybe vehetjük a tudatalatti oldásokat, melyek olyan blokkokat alkothatnak bennünk, melyek kihatással lehet az energiaszintünkre is. Ide tartozik a spirituális választerápia, a spirituális test újjáépítés, illetve a kineziológia is.

A különböző mozgásterápiák meditációs mozgások segítségével biztosítják az energiák aktivizálódását, így a terápia során felszabadultabbak, és nyugodtabbak leszünk. Az energiaterápiák alkalmával pedig igénybe vehetjük a Csakra tisztítást, a Reiki kezelést, a Mediterrán kezelést, illetve a kapcsolatteremtő gyógyítást és a szellem gyógyászatot is. A honlapon egyéb szolgáltatások között pedig megtalálhatjuk a test-és fülgyertyázást, a köpölyözést, illetve a SPA méregtelenítést is.

Ajánlott írások