Amikor különleges, de egyszerre esztétikus és strapabíró padlóra vágyunk, akkor érdemes elgondolkodni a betoncsiszolás lehetőségén. Teljesen kezdőként az a legjobb, ha profira bízzuk a munkát, de egy kevés tapasztalattal saját magunk is belevethetjük magunkat. A grindtech.hu oldal célja, hogy mindenkinek megfelelő betoncsiszolót, polírozógépet és simítógépet kínáljon, hogy az elvégzendő feladat gördülékeny legyen.

A GRIND TECH fő profilját a gépek adják. A weboldal felső menüsávjában megtaláljuk a termékeket, hogy még könnyebben eligazodjunk az internet útvesztőjében. Három nagyobb termékcsaládot látunk azonnal: gépeket, porszívókat és szerszámokat. Ezekre a munka folyamán ebben a sorrendben lesz szükségünk.

A legfontosabb gépek

A gépeknél padlócsiszolók és polírozógépek várnak minket, ahol az ELITE termékcsalád Lavina nevet viselő gépei között tudunk választani. Ezekkel mindenki elő tudja készíteni a padlóját, ami egyszerre jelenti a régi bevonat eltávolítását és a polírozást. Vásárolhatunk kézi mozgatású csiszolókat és nagy távirányítású gépeket is, attól függően, hogy mire van szükségünk.

A Lavina porszívók hasonló minőséget ígérnek, mivel kifejezetten a beton, a terrazo és a kőpadlók csiszolása közben keletkező por összegyűjtésére találták fel. A megfelelő takarítás nemcsak a padló szempontjából fontos, hanem az egészségünk miatt is, így mindenképpen keressük fel ezt a kategóriát is, főleg, ha hosszabb munkát tervezünk.

Végül érdemes kiválasztani a megfelelő gyémántszerszámot. Ezeket különböző munkafolyamatok során fogjuk használni, így vásárlás előtt mindig meg kell győződnünk, hogy melyik kategóriát választjuk. Nem ugyanaz kell a felület előkészítéséhez, mint a csiszoláshoz.

Amennyiben kérdésünk merül fel, a kapcsolat menüpont alatt üzenetet küldhetünk, vagy azonnal érdeklődhetünk a +36/30 526 88 82-es telefonszámon. Ha inkább a saját üzenetküldő felületünket szeretnénk használni, akkor válasszuk a grindtech.hu-t, vagy keressük fel a weboldalon megadott közösségi média linkeket.

Ajánlott írások