Az életünk során rengeteg nem várt eseménnyel kell megbirkóznunk, olyanokkal, amikről nem is tudtuk, hogy megtörténhetnek velünk. Nemcsak szomorú, hanem nagyszerű és izgalmas lehetőségek is várnak minket, bár néha segítségre lesz szükségünk.

Ha Ön is át akarja szakítani a határokat, és külföldön is érvényesülni akar, akkor ideje fordítóirodát választani.

Az F&T fordítóiroda szinte mindennel foglalkozik, így bármikor fordulhatunk hozzájuk. Múltjuk legalább 20 évre nyúlik vissza, ahol szert tettet a hatalmas tapasztalatukra, és nagyobb vállalatoknak is segítettek az álmaik elérésében. Választhatjuk őket magánemberként, cégként, vagy most induló szolgáltatásként is.

Szolgáltatások

  • Tolmácsolás. Ez több nyelven kérhető az ország bármely területén. Nem számít, hogy Budapest, vagy egy kisebb város. Általában munkahelyi összejöveteleken és más rendezvényeken kérik, az alapnyelveken kívül, szinte bármit választhatunk.
  • Hivatalos fordításra akkor lesz szükségünk, ha például a munkahelyen kérik, esetleg házasságot akarunk kötni valamelyik országban. Ilyenkor csak hivatalos, pecséttel ellátott dokumentumot fogadnak el.
  • A műszaki fordítás leginkább akkor fog minket érdekelni, ha valamilyen pályázaton veszünk részt, esetleg szabadalmaztatni akarunk valamit, és pontos, hű fordításra van szükségünk az adott termékről. Ehhez műfordító mérnökök állnak a rendelkezésünkre. A műszaki mellett építőipari és gazdasági témában is jártasak.
  • A jogi fordítások szintén a felkapott kategóriában vannak, amihez szorosan kapcsolódik a szerződések fordítása. Ezt leginkább a vállalatok szokták igényelni.
  • Dönthetünk úgy is, hogy a saját honlapunkat akarjuk lefordítani, és így még több emberhez eljutni. Ilyenkor szintén szükségünk lesz a fordítóiroda munkájára.
  • Az önéletrajzok fordítását azok szokták kérni, akik külföldön próbálnak szerencsét, vagy most telepednek le hazánkban, és biztosra akarnak menni a munkakeresés közben.

Bármire is legyen szükség, az F&T fordítóiroda segíthet. Kérhetünk árajánlatot az www.fnt-forditoiroda.hu oldalon.

Ajánlott írások