Rengetegen játszanak el a gondolattal, hogy milyen jó is lenne egy saját medence, jakuzzi vagy szauna. Aki el is határozza magát, hogy lesz egy saját uszodája vagy „élményközpontja” számos lehetőséggel és céggel találja szembe magát, és nem tudja melyiket is válassza.

A Dr. Bertényi Uszodatechnika több mint 30 év tapasztalatával rendelkezik ezen a téren, hiszen 1987. óta kínálja termékeit és szolgáltatásait, azoknak, akik saját medencére vagy szaunára vágynak.  Teszi mindezt a legnagyobb szakértelemmel, és tapasztalattal.

A Dr. Bertényi Uszodatechnika medence építésétől a különböző részfolyamatokon át a gépészeti és fedési megoldásokig nyújt segítséget. Megkereshetjük őket, ha még csak tervezzük a saját medence kialakítását a kertünkbe, de a meglévő medence bővítési és kiegészítési lehetőségeivel kapcsolatban is segítségünkre lehetnek.

De nem csak a medencékre szűkítik le a szolgáltatásuk körét, hiszen akár jakuzzival, akár szaunával kapcsolatban és rendelkezésünkre áll a szakértelmük.

Miért válasszuk a Dr. Bertényi Uszodatechnikát? 

Mivel nem egy új keletű cégről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy szakértelem és tapasztalat tekintetében nem lesz hiány. Bármilyen problémával fordulunk is hozzájuk, a legjobb megoldást fogják megkeresni számunkra, legyen szó gépészetről, biztonságról vagy költséghatékonyságról.

Ha megnézzük a kínálatukat, rájövünk, hogy ugyan nem áll sok darabból, de a céljuk nem is az, hogy a lehető legszélesebb termékpalettát kínálják, hanem, hogy jó és tartós megoldásokat nyújtsanak azoknak, akik otthonuk kényelmében akarják élvezni a fürdőzést.

Ha a több mint 30 éves szakmai tapasztalat nem győzött meg minket, akkor bátran keressük fel ők, és rá fogunk jönni, hogy nem csak a medencék, medencetakarók és szaunák terén értik a dolgukat, de a problémakezelés és a vevőkkel történő kommunikáció terén sincsenek hiányosságaik.

Erről a számos vevői vélemény könnyedén meggyőzhet minket, hiszen a tapasztalatok egyöntetűen jók a céggel kapcsolatban, ami manapság nem mindennapi eredmény. Kereshetjük a céget személyesen, telefonon vagy e-mailben, biztosak lehetünk benne, hogy az első perctől fogva kimagasló minőséget fogunk tapasztalni.

Ajánlott írások