Variosystem neve azoknak lesz ismerős, akik most akarnak építkezni vagy felújítani. Az ilyen építkezésekről az jut az ember eszébe, hogy hónapokig, sokszor évekig tartanak, és alig várjuk, hogy véget érjenek. A tévét nézve először Amerikában láttunk olyan megoldást, ahol az emberek kiválasztották a kedvenc, előre legyártott házukat, majd valaki egyszerűen kiszállította.

Ha többször megkérdeztük magunktól, hogy miért nincs erre itthon is lehetőség, akkor azt kell mondanunk, hogy van!

A variosystem.hu oldalon azonnal kiválaszthatjuk a nekünk tetsző könnyűszerkezetes házakat. A cég minden házat előzetes egyeztetés alapján készít el, ahol mi döntjük el a kinézetet. Nem mindenki vágyik négy különböző szobára, lehet, hogy nekünk csak három kell. Ha a garázst nem különálló épületként akarjuk használni, akkor beleszámolhatjuk az alapterületbe, és azt is kiszállítják nekünk. Az sem mindegy, hogy milyen stílusra vágyunk. Az előre elkészített házak teljes mértékben alkalmazkodnak az elvárásainkhoz, úgyhogy csak a képzeletünk szabhat határokat.

Milyen házakat választhatunk?

A Variosystem három kategóriában dolgozik, hogy mindenki megtalálja a hozzáillő megoldást. Szerkezetkész, félkész és kulcsrakész épületekkel dolgoznak, ami megadja a további teendőinket. Egy szerkezetkész háznál megkapjuk a tervezést, az alapozást, a falakat és a tetőszerkezetet, valamint a külső nyílászárókat. A többi feladatról azonban nekünk kell gondoskodnunk.

Ha kulcsrakész épületet választunk, akkor mindössze annyi dolgunk lesz, hogy kinyissuk az ajtót és beköltözzünk, hiszen a festésről, burkolásról és a beltéri ajtókról is gondoskodnak. Természetes a többi bútorról nekünk kell gondoskodni, de ez még mindig sokkal egyszerűbb, mint egy építkezés mögött állni.

Nem számít, hogy csak kérdésekkel bombáznánk az ügyvezetőket vagy kész ötlettel állunk eléjük, a +36 70 422 38 58-as, +36 30 201 85 50-es és +36 70 387 7137-es telefonszámon is bármikor érdeklődhetünk. Ha pedig inkább írásban kommunikálnánk, akkor a variosystem.hu oldalon keresztül is felvehetjük velük a kapcsolatot.

Ajánlott írások