Az egészségbiztosítások egyre népszerűbb biztosítási termékek hazánkban is, köszönhetően annak, hogy egyre többen fordulnak a magán rendelések és magánklinikák felé, hiszen ott gyorsabb és korszerűbb egészségügyi ellátásban részesülhetnek.

Ezek fedezése viszont nem olcsó, ezért is célszerű egy jó egészségbiztosítást kötni. A Medihelp International piacvezető cég az egészségbiztosítások piacán, termékei magánszemélyek, családok, vállalkozások és Magyarországon élő külföldiek számára is elérhető.

A Medihelp egészségbiztosításai lehetővé teszik, hogy a legkorszerűbb, prémium egészségügyi ellátásban lehessen részünk, de ez ne terhelje meg a költségvetésünket. Már napi két kávé árából olyan biztosítást köthetünk, mely fedezni tudja a leggyakoribb magánrendelési ellátásokat a számunka, mi pedig gyorsabban és hatékonyabban gyógyulhatunk, de nemcsak hazánkban! Mivel a Medihelp egy nemzetközi cég, így olyan csomagokat is kínál, melyek Európában, de a világ más országaiban is térítik az egészségügyi ellátásunkat, hiszen nem ritka, hogy a magyarok külföldre, Szlovákiába, Németországba vagy Ausztriába mennek gyógyulni.

Miért a Medihelp-et válasszunk?

Nem véletlen, hogy a Medihelp piacvezető cég, hiszen olyan szolgáltatásokat nyújt, melyekkel kiemelkednek a versenytársak közül. De miért is érdemes a Medihelp biztosítási csomagjait számításba vennünk?

– jó ár-érték arány: az egészségbiztosítási csomagok esetében is fontos az ár kérdése A Medihelp szolgáltatási csomagok árát egyénileg kalkulálják ki kor, meglévő betegségek, és a szükséges szolgáltatások alapján. Akár már napi két kávé árából is prémium szintű egészségügyi szolgáltatást vehetünk igénybe.

– nemzetközi ellátás: mivel a Medihelp egy nemzetközi cég, így a szolgáltatási köre nemcsak hazánkra terjed ki. Magyarországon, de bárhol Európában is gyógyulhatunk, így pedig a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesülhetünk.

– szabadon választhatunk szakorvost vagy klinikát: a legtöbb egészségbiztosítás esetében maga a biztosító dönt arról, hogy hol, melyik klinikán, orvosnál vehetünk igénybe kezelést, a Medihelp viszont egyáltalán nem korlátozza ebben az ügyfeleit, szabadon választhatunk orvost, klinikát.

– széleskörű egészségbiztosítási csomagok: a Medihelp csomagjait úgy alakították ki, hogy a szakorvosi vizsgálatok, szűrőcsomagok, diagnosztika, magánkórházi ellátás, rehabilitáció, sőt a gyógyszerek költségének megfizetése se feltétlen az ügyfelet terhelje. Még a legsúlyosabb betegségek esetén is fizethet a biztosító, így nem kell az állami egészségügyi ellátáshoz fordulnunk.

Ajánlott írások