Budapesten vagy Pest megyében keres légkondicionálót? Nem éri be egy egyszerű klímával, hanem a legjobbat akarja? Akkor a yetiklima.hu oldalon megtalálja, amit keres. A honlap segítségével megismerheti a különböző klímaberendezéseket, és segítségével eldöntheti, hogy melyik erősségű lesz a megfelelő választás az otthonában.

A kínálat folyamatosan frissül, így érdemes rendszeres visszatérni. Az ajánlatkérés menüpont alatt három lehetőséget talál, így eldöntheti, hogy melyik áll hozzá a legközelebb.

Kényelmes megoldás lehet az email írása, amit a honlapon keresztül, vagy akár az info@yetiklima.hu email címen is megtehet. Ha azonnali segítségre van szüksége, akkor +36 70/ 4519238-as telefonszámon nemcsak érdeklődhet a különböző lehetőségekről, hanem akár azonnal leadhatja a rendelését.

Amennyiben azok közé tartozik, akik a személyes találkozást részesítik előnyben, akkor Ráckevén ellátogathat a fizikai irodába is. A pontos címet a yetiklima.hu oldalon megtekintheti.

Itt biztosan talál segítséget

A Yetiklíma azonban nemcsak elad, hanem a vásárló segítségére van. A kisokos menüpont alatt megismerkedhet a különböző típusú légkondicionáló berendezésekkel és trükköket olvashat a spórolásról.

Olyan egészségügyi kérdésekre is megtalálja a választ, ami a gyerekekre vagy a terhes nőkre vonatkozik, és megismerheti az előnyeit és hátrányait annak, ha bekapcsolt klímával alszik egész este. Az érdekességek mellett pontos leírást talál azokról a kérdésekről, amik a legtöbb jövőbeni klímatulajdonost foglalkoztatnak, ráadásul környezetvédelemről is szó esik.

A yetiklima.hu oldalon mindig szakmai tanácsot fog kapni, amik hosszútávon is segítik a megfelelő döntés meghozatalát. Ehhez csak hab a tortán, hogy kedvező áron tud hozzájutni a legmodernebb készülékekhez is.

A klíma beszerelésének az ára tartalmazza a kiszállítást, a kültéri és beltéri egység felhelyezését, nyomáspróbát, esztétikai igazításokat, beüzemelést, teljes körű telepítést és garanciát is. Ne várjon a következő évig, ha nyáron és télen is kellemes környezetet akar, forduljon a Yetiklímához!

 

Ajánlott írások