Ön is unja a hagyományos szigetelés során létrejövő hőhidakat? Elege van abból, hogy a falak vizesednek, és véget akar vetni ennek? Akkor biztosan gondolkodott a purhab szigetelés lehetőségén. A purmester.hu oldalon megtalálja az áhított megoldást. A szigetelés gyorsan és kiváló minőségben készül el, ráadásul hosszú élettartamra lehet számítani.

Másik előnye, hogy az ország minden pontján dolgoznak, amihez a térképet is meg lehet tekinteni. Nem kell attól félni, hogy távol esik a lakásunktól, ugyanis Magyarország egész területén vállalnak munkát.

A kínálatukban többféle szigetelés közül lehet választani, így nem számít, hogy lapos tető, födém, tetőtér, teljes tető vagy pedig mezőgazdasági telep lesz beszigetelve. A szolgáltatások listája még hosszabb, a weboldalon megtekinthető. A purhab szigetelés hatékony technológia, amit a honlapon is ismertetnek, a szórt poliuretán hab nyitott cellás vagy zárt cellás szigeteléssel is választható, mindezt úgy, hogy a lehető legjobb áron kap minőségi munkát a vásárló. Az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag az építőiparban, amit már meg is rendelhet.

A cégről

Kép: purmester.hu

Ma már nem muszáj személyesen meglátogatni a céget, hanem egyeztethetünk telefonon a +36 70/ 423 0662-es telefonszámon. Árajánlatot online is megigényelhet, ráadásul a felmérés ingyenes. A purmester.hu oldalon megtalálja a referenciákat is, hogy még bátrabban válassza az ő munkájukat. A vevőkörük véleménye a honlapon is fel van tüntetve, ahol az ország különböző pontjairól olvashatunk.

Érdemes őket választani, hogyha a leghatékonyabb szigetelésre vágyunk úgy, hogy ne legyenek hőhidak, és környezetbarát megoldást szeretnénk. Ez az energia hatékony szigetelés nemcsak a spórolást segíti, hanem bontás nélkül alkalmazható, és véd minket a páralecsapódástól.

A különböző szolgáltatások az ország minden pontján elérhetőek, már több mint 100 településen segítettek az ügyfeleknek. Bármilyen kérdéssel fordulhat a +36 70/ 423 0662-es telefonszámhoz, vagy interneten keresztül is felveheti a kapcsolatot, kérhet személyre szóló ajánlatot.

Ajánlott írások