Sokszor hallhatjuk azt, főleg az idősebb generációtól, hogy olyan szakirányban helyezkedjünk el, mely érdekes lehet számunkra, hiszen, ha az ember szereti a munkáját, akkor az az egész életére pozitív hatást fog gyakorolni.

A Magyar Felnőttképzési Centrum azoknak az embereknek kíván tovább tanulási lehetőséget nyújtani, akik felnőttként szeretnék egy teljesen más hivatásban kipróbálni magukat.

A Felnőttképzési Centrum több mint 10 éve kezdte meg szakmai működését, és éves szinten több ezer diák végzi el sikeresen a tanfolyamaikat az ország bármely területén.
A céljuk pedig az volt, hogy megteremtsenek és megtartsanak egy olyan gyakorlatorientált képzési centrumot, mely a diákoknak valódi szakmai tudást, és értéket tud biztosítani.

Így tudunk jelentkezni az adott képzésre

A Képzési Centrum az évtizedes múltjának köszönhetően pontosan tudja, hogy napjainkban milyen igényei vannak a felnőttképzésen résztvevőknek, így tudja maximális rugalmassággal kezelni az órarendeket, a képzéseket, illetve az árakat is. Az oktatók pedig tapasztalt, a képzések témáiban jártas szakemberek, akiket a Centrum igen szigorú feltételek szerint választott ki.

A tanfolyamneked.com oldalon tudjuk első körben megnézni az induló képzéseket. A „Képzések” fül alatt megtekinthetjük azokat a tanfolyamokat, melyekre jelentkezni tudunk, de a böngészés mellett lehetőségünk van az oldalon egyszerűbben szűrni a képzések között, a Keresőmezőnek köszönhetően.

A képzésekre rákattintva pedig elolvashatjuk azt, hogy az adott tanfolyamhoz milyen feltételek szükségesek (iskolai végzettség, szakmai gyakorlat, egészségügyi alkalmasság stb.) illetve itt tudunk bővebben olvasni az adott szakmáról, illetve a képzésről is.

Minden esetben részletesen fel van tüntetve többek között a képzési idő (hogy hány elméleti és gyakorlati óra várható) illetve megtudhatjuk a képzés díját is.

Az oldal aljára érve lehetőségünk van ezt a tájékoztató jellegű ismertetőt PDF formátumban letölteni, bal oldalon pedig egy narancssárga ikonra kattintva, egy űrlap kitöltése után van lehetőségünk az adott képzésre jelentkezni.

Ajánlott írások