A költözés akkor a legegyszerűbb, ha profikra bízzuk a dolgot. Persze számos cég foglalkozik költözéssel, de ahogy keresgélünk a megfelelő vállalat kiválasztása közben, rájövünk, hogy nem mindegyik cég dolgozik ugyanazon a színvonalon, ráadásul sok esetben a megyehatár, vagy épp az országhatár megugorhatatlan akadályt jelenet számukra, vagy számunkra jóval magasabb árkategóriát.

Ha az S Transport mellett döntünk, nem merülnek fel ilyen problémák, mert a cég az ország egész területén vállal költöztetést, sőt, még az országhatáron túl is.

Ráadásul a szolgáltatásuk nem merül ki egyszerűen csak a szállításban, hiszen a költöztetés nem csak ebből áll. Az S Transport azon túl, hogy elfuvarozza az ingóságainkat az egyik helyről a másikra, a pakolásban, szerelésben, de akár a csomagolásban is tud segítséget nyújtani.

Attól sem kell félnünk, hogy a csillárhoz, vagy a mosógéphez külön szerelőt kell hívni, mert a cég munkatársai még ebben is segítségünkre lesznek, de még a bútorainkat is lapra szerelik, ha ilyen igényünk lenne. Jól hangzik, ugye?

Mikor keressük fel a www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu-t?

Már akkor is érdemes felkeresni a cég honlapját, amikor még csak tervezzük a költözést. Egyrészt, mert rengeteg hasznos tippet és tanácsot találunk rajta a költözéssel kapcsolatosan, ami nagyban megkönnyítheti a dolgunkat, másrészt, mert tájékozódhatunk az árakról.

Az árak a honlapon mindig aktuálisak, ezért a költözés végén nem fog minket meglepetés érni, hogy valamiért felárat kell fizetnünk, mert ez nem szerepelt sehol. A kalkulátor segítségével ki tudjuk számolni a költségeinket, természetesen az egyedi igényeinket előre kell jeleznünk.

Azt is megtaláljuk, hogy a költözés előtt mennyi idővel érdemes szólni a cégnek, hogy biztosan vállalni tudjanak minket. Természetesen a cég akár másnap is tud segíteni nekünk a költözésben, de csak akkor, ha van szabad kapacitásuk. A legtöbben hétvégén költözködnek, így előfordulhat, hogy azonnal nem tudják vállalni a munkát.

Ugyanakkor a lehető legrövidebb idő alatt fogják elvállalni, ezért ha nagyon hamar lenne szükségünk rájuk, keressük őket telefonon.

Ajánlott írások