Az F&T fordítóiroda már több mint 20 éve foglalkozik fordítással, így biztosak lehetünk benne, hogy megvan a kellő tudásuk és tapasztalatuk, hogy a legkülönfélébb fordítási munkákat el tudják végezni. A legtöbb fordítóiroda csak egy hozzávetőleges árat tud adni, viszont az F&T fordítóiroda esetében az online árkalkulátor akár 2 perc alatt is pontos árat tud nekünk mondani.

Mindössze ki kell választanunk, milyen konkrét fordítási munkáról van szó (tolmácsolás, lektorálás, fordítás, vagy fordítás és lektorálás egyben), milyen nyelvről milyen nyelvre kívánunk fordíttatni, stb. A kérdőív 10 pontból áll, ezeket megválaszolva a kalkulátor pár perc alatt e-mailben küld nekünk egy pontos díjszabást. 

Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy pontosan mit is szeretnénk e-mailben is kérhetünk ajánlatot, amire egy órán belül válaszolni fog a cég egyik munkatársa. Az F&T fordítóirodában 25 európai nyelvre kérhetünk fordítást, vagyis nemcsak az legkeresettebb (angol és német) nyelvű fordítást tuják elvégezni a számunkra. Emellett a cég nemcsak hétköznap vállal fordítást, kereshetjük őket munkaidőn kívül, éjjel-nappal, és akár hétvégén is. 

Milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe? 

Az F&T fordítóiroda szolgáltatási köre meglehetősen széles. Kérhetünk fordítást, mely szakfordítás is lehet. A fordítandó szöveg lehet jogi, műszaki, közgazdasági, építőipari, pénzügyi vagy marketing. Emellett hivatalos fordítást is vállalnak, vagyis ügyintézésre szánt dokumentumok hiteles fordítását is rájuk bízhatjuk. Ez lehet erkölcsi bizonyítvány, önéletrajz, munkavállaláshoz szükséges irat, személyi okmányok, oklevelek, adó- és vámügyintézési dokumentumok vagy akár cégkivonat. 

A fordításhoz kérhetünk lektorálást, de csak magát a lektorálás szolgáltatást is igénybe vehetjük. Az F&T fordítóiroda honlap fordítást is végez, de akár tolmácsolási munkával is megbízhatjuk őket. Az F&T fordítóiroda egy megbízható cég, mely már több mint 20 éves tapasztalatával bizonyította, hogy szinte bármilyen fordítási munkát el tud végezni.

Ajánlott írások