Egy biztosítás megkötése mindig rengeteg kérdést hagy maga után. Vannak olyan biztosítások, mint például az autóké, amik kötelezők. De mi van akkor, ha a lakásról vagy egy utazásról van szó? Ilyenkor érdemes az internet segítségét kérni, hogy kiválasszuk a számunkra tökéletes megoldást.

Nem mindegy, hogy mennyit fizetünk, ahogy az sem, hogy mit kapunk a pénzünkért cserébe. Sokan megtapasztalták a rejtett feltételeket, és a kisbetűs részeket, amik utána rengeteg problémát okoztak.

A biztositok.hu oldalon mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő biztosítást, ráadásul az összes feltételt el tudjuk olvasni. A weboldal használata igazán egyszerű, a legfelső sorban választhatunk a különböző opciók közül, amik a következők: kötelező biztosítás, casco biztosítás, utasbiztosítás vagy lakásbiztosítás. Ha valamelyikről több információt szeretnénk kérni, akkor csak rá kell kattintanunk a megfelelő menüpontra. Ezután egy újabb oldal jön elő, ahol a szerződéskötésről, alapfogalmakról, feltételekről és jogszabályokról olvashatunk, amit még a biztosítás megkötése előtt át kell nézni.

A könnyű kezelhetőség előnye

Az oldal úgy van felépítve, hogy többféleképpen is tájékozódhatunk. Az egyik legfelkapottabb lehetőség a menüpontok böngészése, mivel így nem kell senkivel beszélnünk, hanem saját magunk olvashatjuk el a pontokat. Ha azonban marad kérdésünk, vagy valamilyen specifikus információra van szükségünk, akkor ingyenes szakértői tanácsokat is kérhetünk a 06 1 800 0008-as telefonszámon.

Érdemes beregisztrálni az oldalra, és feliratkozni a hírlevelekre, hogy még több információhoz jussunk. A biztositok.hu árgaranciával is rendelkezik, az ügyfélszolgálat pedig minden kérésünket szívesen teljesíti. Csak arra figyeljünk, hogy azokban az órákban hívjunk, amikor elérhetőek, mindig hétfőtől péntekig. A weboldal alján megtaláljuk a pontos nyitvatartási időt is, hogy még könnyebb legyen a választás. Ha az előbb felsoroltak közül egyik sem tetszik, akkor még mindig írhatunk egy emailt, és biztosan válaszolni fognak nekünk.

Ajánlott írások